Tarieven

Proefles, Losse lessen, 10-rittenkaart

Overige Tarieven

Lesduur

Prijs

Proefles

Alle

gratis

Peuterdans 7 lessen  13 mei 2023

30 min.

€42,-

Salsafit 10 lessen 12-april 2023

60 min.

€80,- 

10-rittenkaart (volw./4 mnd. geldig)

75 min.

€165,00

* Proeflessen/losse lessen a.u.b. voor aanvang van de les contant bij de balie of de docent betalen

LIDMAATSCHAP

Het lidmaatschap heeft een minimale looptijd van 3 maanden. Zonder tijdige opzegging (uiterlijk 1 maand vóór de start van de 3e maand) wordt het lidmaatschap ná deze 3 maanden automatisch voor onbepaalde tijd verlengd. Het abonnement is vanaf dat moment maandelijks opzegbaar met inachtneming van 1 maand opzegtermijn. Bij een te late opzegging wordt ook het lesgeld voor de eerstvolgende maand geïncasseerd (voor de exacte voorwaarden: zie “Algemene Voorwaarden”).

AUTOMATISCHE INCASSO

Het lesgeld wordt middels automatische incasso en in 10 maandelijkse termijnen voldaan. Het incassomoment valt in de eerste week van de maand en betreft diezelfde, reeds lopende maand. In de zomermaanden juli en augustus zijn er geen lessen en wordt er tijdelijk niet geïncasseerd. De eerstvolgende incasso vindt weer plaats in september.

KORTINGEN

Meerlessenkorting Mits het lesgeld voor alle gezinsleden gezamenlijk wordt betaald geldt: 2% korting op het totale lesgeld bij 2 lessen per gezin
3% korting op het totale lesgeld bij 3 lessen per gezin
4% korting op het totale lesgeld bij 4 lessen of meer per gezin

Jaarbetaling In het bedrag van de jaarbetaling is 5% korting verwerkt. Deze jaarkorting wordt alleen verstrekt indien de jaarbetaling vóór 1 september per email is aangevraagd en uiterlijk vóór 10 september van het betreffende lesseizoen is voldaan. NB: In geval van jaarbetaling is iedere vorm van restitutie uitgesloten.

10-LESSENKAART

Voor de les Modern 4 is (alleen voor volw.) een 10-lessenkaart te koop. Deze is 4 maanden geldig en kan twee maal per seizoen worden aangeschaft (van september t/m december en van januari t/m april). Ná april is les volgen met rittenkaart niet mogelijk.

ALGEMENE VOORWAARDEN

Bij inschrijving tekent u voor akkoord met onze Algemene Voorwaarden. De Algemene Voorwaarden ontvangt u bij inschrijving en zijn ook altijd terug te vinden op onze website. Leest u deze a.u.b. goed door om misverstanden te voorkomen!

De basis is

Klassiek

Presets Color

Primary
Secondary